Jouw verlangen voor 2024  


Wat wil jij dit jaar realiseren? Om te creëren wat je verlangt, heb je een heldere en concrete intentie nodig. Januari is bij uitstek geschikt om je hartsverlangen te voelen en te verwoorden

Nog sterker wordt het als je dit visualiseert. Daarom geef ik een mission board workshop vrijdag 27 januari van 10.00 tot 13.00 uur in HOF20 in Haarlem. Wil je liever online meedoen? Dat kan zaterdag 28 januari van 14.00 tot 17.00 via Zoom

Van tevoren krijg je toegang tot een online visualisatie oefening en intuïtieve schrijfoefening. Dit helpt je je verlangen en intentie helder te krijgen. Ook krijg je een korte reading op je medicijnwiel in relatie tot jouw verlangen en intentie voor 2023.

Je verlangens verbeelden is magisch


Lift mee op de energie van deze periode in het jaar: neem tijd voor jezelf, maak een pas op de plaats en keer naar binnen om je verlangens te voelen en een intentie te zetten. Dit vervolgens verbeelden in een mission board maakt het extra krachtig.

We doen eerst een meditatie om je te verbinden met de bron in je. Je zult zien, plaatjes die je intuïtief hebt opgeplakt, komen tot leven in de praktijk. Deze vorm van creatief bezig zijn verankert je in je leven en geeft een gevoel van betekenis. Zo open je je voor nieuwe mogelijkheden en geef je je leven bewust vorm.

Het medicijnwiel geeft inzicht


Je medicijnwiel geeft inzicht in je levensmissie. Onderdeel van het aanbod is een korte reading (10 tot 20 minuten) op jouw medicijnwiel. Je krijgt de PDF van de presentatie van een workshop van 20 januari over het zetten van je intentie met informatie over het medicijnwiel en getal 1 (hartsverlangen). 

Je kunt je getallen zelf uitrekenen met behulp van dit artikel. Of bekijk de gratis workshop Inzicht in jouw getallen. Dit hoeft niet per se.

Ik maak je wiel aan de hand van je geboortedatum. De reading gaat in op je levensmissie en hartsverlangen en hoe je die meer kunt leven in 2023. Deze kan ook als je je collage hebt gemaakt.

Jouw verlangen voor 2023

 
Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de mail. In deze mail zal ik je ook vragen naar jouw voorkeur voor de mission board workshop.

Je kunt kiezen of je vrijdag 27 januari van 10.00 tot 13.00 uur live in Haarlem of zaterdag 28 januari van 14.00 tot 17.00 uur via zoom meedoet. Je krijgt daarna precieze informatie over de mission board workshops.

Daarna krijg je toegang tot de geleide visualisatie en schrijfoefeningen en de PDF met informatie over het medicijnwiel en getal 1; hartsverlangen. 

We maken een afspraak voor een korte reading. Dit kan ook nadat je jouw collage hebt gemaakt.

 


Heb je vragen? Mail Lusanne.

Wat krijg je

  • Visualisatie oefening op jouw verlangen voor 2023
  • PDF met informatie over het medicijnwiel en getal 1
  • Inzicht in jouw medicijnwiel
  • Persoonlijke reading op jouw missie en verlangen
  • Mission board workshop om je verlangen te verbeelden
  • Helderheid over je intentie en richting
  • Bewust creëren wat jij verlangt voor 2023

Voor maar € 75