Ontwikkel jouw potentieel

Je medicijnwiel geeft inzicht in je levensmissie en gave. Je getallen weten, is het kennen van je blauwdruk. Het wiel laat jouw potentieel zien. Het laat ook zien waar je jouw grootse mogelijkheden misschien nog niet helemaal leeft.

Leer van mijn ervaring

Dankzij mijn medicijnwiel weet ik dat ik de leraar ben. Ik voel ook echt dat het coachen klaar is na bijna 20 jaar. 

Ik werk nu met groepen, in de vorm van masterclasses en het jaartraject. Op die manier kan ik veel meer mensen bereiken en helpen hun missie in de wereld te zetten. 

Ik heb wel veel geleerd door het begeleiden van vele honderden mensen. Al deze kennis en ervaring zet ik in als ik je medicijnwiel bespreek.

Ervaringen cliënten

Ik was bang dat de informatie algemeen zou zijn, maar dat was het niet. Het was juist herkenbaar en ik vond de uitleg heel prettig. Wat ik bijzonder vond, was dat we even met de ogen dicht zaten en wat een verrassend inzicht dat gaf. 
~ Céleste 

'Lusanne heeft een rustige en prettige manier van coachen. Zij weet je goed 'te lezen', beantwoordt je vragen op een wijze die je op weg helpt bij het reflecteren. De tips die je mij hebt gegeven zijn zeer waardevol en ik ga daar mee aan de slag. Ik kan niet wachten om nog meer te leren over het medicijnwiel en dit in te zetten als creatiewiel.'

In een oogopslag zie je dingen over jezelf. Ook dingen die ik in mezelf ontkende. Maar ze zijn zo prominent aanwezig in mijn medicijnwiel, dat ik meer durf te vertrouwen welke kant ik op moet. Het is simpel, overzichtelijk en alle ingrediënten zitten erin. Het was een schot in de roos; een bevestiging in cijfers als een soort absolute waarheid. Als jurist houd ik daarvan. Ik kon altijd zo twijfelen, wat is mijn missie en passie. Nu weet ik het.
~ Agnes
Mijn vraag was: moet ik bewijzen dat ik perfect genoeg ben om te verdienen wat ik verlang? Heb ik iets fout gedaan? De sessie bracht me rust en vertrouwen, zachtheid, liefde en dankbaarheid.
~ Mirjam

Boek nu je sessie


Ontdek de getallen van je medicijnwiel en weet wat jij de wereld te bieden hebt. Ken ook je uitdaging, dan begrijp je waarom dingen soms niet lukken. Je kunt een vraag stellen waar je een persoonlijke reading op krijgt, waar nodig aangevuld met praktische tips.


Een sessie met Lusanne om jouw medicijnwiel te bespreken is een unieke kans om 1-op-1 met haar te werken. 

Na je betaling neemt Lusanne contact met je op om een afspraak in te plannen. Sessies vinden plaats via Zoom. De wachttijd is 2 - 4 weken.
 
Wat krijg je
  • Maak kennis met jouw blauwdruk
  • Weet wat jij de wereld te bieden hebt
  • Ken en begrijp je moeilijke thema
  • Stel een vraag over wat nu in je leven speelt
  • Resultaat: inzichten, helderheid en bevestiging van wie je bent
  • De sessie duurt 1 uur

Jouw blauwdruk

€ 160