Ontwikkel jouw potentieel

Je medicijnwiel geeft inzicht in je blauwdruk. Het toont je jouw potentieel. Het laat ook zien waar je je mogelijkheden misschien nog niet helemaal leeft.

Wat is mijn levensmissie? Hoe kan ik dit in de wereld zetten? In een sessie over je medicijnwiel krijg je helderheid en antwoord op je vragen. Zo kun je weer verder.

Leer van mijn ervaring 

Mijn kennis en ervaring met de medicijnwiel numerologie en mijn intuïtieve gave maakt dat ik snel tot de kern kom en je inzichten in jouw potentieel kan geven. Ook vertaal ik die naar praktische tips.


Ik heb als loopbaancoach in bijna 20 jaar vele honderden mensen begeleid. Mijn kennis en ervaring met leven van je missie zijn een nuttige bron van wijsheid als ik je medicijnwiel met je bespreek.

Boek nu je sessie


Ontdek de getallen van je medicijnwiel en weet wat jij de wereld te bieden hebt. Ken ook je uitdaging, dan begrijp je waarom dingen soms niet lukken. Je kunt een vraag stellen waar je een persoonlijke reading op krijgt, waar nodig aangevuld met praktische tips.


Een sessie met Lusanne om jouw medicijnwiel te bespreken is een unieke kans om 1-op-1 met haar te werken. 

Na je betaling neemt Lusanne contact met je op om een afspraak in te plannen. Sessies vinden plaats via Zoom. 
 
Wat krijg je
  • Maak kennis met jouw blauwdruk
  • Weet wat jij de wereld te bieden hebt
  • Ken en begrijp je moeilijke thema
  • Stel een vraag over wat nu in je leven speelt
  • Resultaat: inzichten, helderheid en bevestiging van wie je bent
  • De sessie duurt 1 uur

Jouw blauwdruk

€ 160

Ervaringen cliënten

Ik was bang dat de informatie algemeen zou zijn, maar dat was het niet. Het was juist herkenbaar en ik vond de uitleg heel prettig. Wat ik bijzonder vond, was dat we even met de ogen dicht zaten en wat een verrassend inzicht dat gaf. 
~ Céleste 

'Lusanne heeft een rustige en prettige manier van coachen. Zij weet je goed 'te lezen', beantwoordt je vragen op een wijze die je op weg helpt bij het reflecteren. De tips die je mij hebt gegeven zijn zeer waardevol en ik ga daar mee aan de slag. Ik kan niet wachten om nog meer te leren over het medicijnwiel en dit in te zetten als creatiewiel.'

In een oogopslag zie je dingen over jezelf. Ook dingen die ik in mezelf ontkende. Maar ze zijn zo prominent aanwezig in mijn medicijnwiel, dat ik meer durf te vertrouwen welke kant ik op moet. Het is simpel, overzichtelijk en alle ingrediënten zitten erin. Het was een schot in de roos; een bevestiging in cijfers als een soort absolute waarheid. Als jurist houd ik daarvan. Ik kon altijd zo twijfelen, wat is mijn missie en passie. Nu weet ik het.
~ Agnes

Persoonlijke sessie om karma op te lossen

Transformatie en nieuwe flow


Het medicijnwiel geeft inzicht in je karma-getal en daarmee in je moeilijke thema. Het kan zijn dat onverwerkte ervaringen uit het verleden jou in het heden belemmeren, waardoor je stagneert in je leven of werk. 

Waar we zijn opgegroeid met het mechanisme om nare gevoelens te vermijden, gaan we ze nu juist opzoeken. Want in het voelen zit de transformatie.

Voor wie is dit? Je hebt al een persoonlijke sessie over de getallen van jouw medicijnwiel gedaan en wil verdieping en oplossing.

In een karma-sessie gaan we aan de slag met waar jij tegenaan loopt en onderzoeken we waar het vandaan komt. Door naar de pijn en het ongemak toe te gaan en dit te doorvoelen, kan de gestagneerde energie oplossen en gaat dat aspect weer stromen.

Ervaringen

Mijn vraag was: moet ik bewijzen dat ik perfect genoeg ben om te verdienen wat ik verlang? Heb ik iets fout gedaan? De sessie bracht me rust en vertrouwen, zachtheid, liefde en dankbaarheid.
Ik heb nu eindelijk helderheid en heling in iets waar ik al zo lang mee worstelde.

Boek nu je sessie

In de afgelopen 25 jaar heb ik vele onverwerkte ervaringen uit mijn jeugd, voorouderlijn en vorige levens verwerkt. Ik heb diep inzicht in transformatie processen verkregen. Ook heb ik hierin anderen begeleid.

De kennis van de medicijnwiel numerologie biedt daarnaast extra handvatten en inzichten in voorouder trauma en hoe dit op te lossen.

Na je betaling neemt Lusanne contact met je op om een afspraak in te plannen. Sessies vinden plaats via Zoom.

Een karma-sessie duurt 1,5 uur en kost € 160.

Wat krijg je:
 • Krijg dieper inzicht in je moeilijke thema
 • Doorvoel de pijn en transformeer deze in liefde
 • Laat stagnatie los zodat flow kan ontstaan in je leven of werk
 • Los trauma op uit je jeugd, van je voorouders of vorig leven
 • Resultaat: inzichten, opluchting en meer vrijheid