Leer zelf het trauma van de voorouders helen

Wij dragen de onverwerkte ervaringen van onze voorouders in onze cellen en DNA. Dit kan onbewust ons leven beïnvloeden. Herken je dit? Wat je wil, lukt niet. Je vertoont uitstelgedrag, hebt geen puf of komt er maar niet aan toe. 

In alles wat je wilt creëren, moet je ook je voorouders meenemen. Anders zullen ze je creatie doorkruisen. Hun trauma’s gaan altijd over leven en dood, over bestaansrecht.

Van belang is erkennen en voelen wat er is gebeurd. Door de niet geuite tranen van onze voorouders eruit te huilen, brengen we de gestagneerde energie in ons leven aan het stromen. Dan kunnen onze verlangens tot resultaat komen.

Deze masterclasses geven je tools om voorouder trauma te helen


In de masterclasses krijg je uitleg, meditatie en schrijf oefeningen en tools om zelf-onderzoek te doen naar het voorouder trauma en dit te helen. De drie masterclasses vormen samen een geheel.

1. De voorouderlijn helen: De 12 voorouder trauma's. Karma en kracht in de voorouderlijn en hoe je dit kunt helen en benutten.

2. Trauma uit de mannelijke lijn: We zoomen in op het trauma dat te maken heeft met je innerlijke man, je gave, om dit te helen.

3. Trauma uit de vrouwelijke lijn: We zoomen in op het trauma van je innerlijke vrouw, je levenspad, om dit te leren helen.

Ervaringen van deelnemers

Er zijn puzzelstukjes op hun plek gevallen. Ik heb nu echt mijn ziele-essentie ervaren, doordat je zo naar binnen gaat met de oefeningen.

Ik heb nu eindelijk helderheid en heling in iets waar ik al zo lang mee worstelde.

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Het geeft zoveel inzicht.

 

Ik ervaarde dat vooral mijn innerlijk kind heling nodig had. Heel fijn dat die nu de ruimte krijgt.

Voor wie zijn de masterclasses?


Deze masterclasses zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in  voorouder trauma en dit wil helen. Je krijgt informatie en tools waarmee je zelf aan de slag kan.

Ben je coach of therapeut? Je leert hoe je deze kennis op jezelf kunt toepassen. Uiteraard kun je jouw eigen ervaring ermee integreren in je manier van werken en dan ook toepassen bij anderen, mocht je dat willen.

Enige voorkennis over het medicijnwiel en de numerologie is wel handig. Heb je deze vier masterclasses gedaan? Dan kun je zo instappen. Anders kun je eerst de gratis workshops volgen om de basis te leren over de getallen en hun betekenis en over de werking van het creatiewiel.

Leer het karma helen en de kracht benutten van je voorouders 

Planning 2023


De 12 voorouder trauma's en hoe je die kunt helen

Deze workshop komt pas weer in 2024. De vervolg workshops over helen van trauma uit de mannelijke en vrouwelijke lijn staan enkel open voor wie deze 1e workshop al heeft gevolgd. 

Trauma uit de mannelijke lijn
Zaterdag 30 september, 10.00 tot 13.00 uur

Trauma uit de vrouwelijke lijn

Zaterdag 28 oktober, 10.00 tot 13.00 uur

Waarom masterclasses om voorouder trauma te helen?


We hebben meestal geen idee van het verband tussen wat onze voorouders hebben meegemaakt en ons leven. Dit beseffen en ook weten wat je ermee kunt, geeft je begrip en bevrijding. 

Als je de kennis en de tools die je krijgt echt gaat toepassen, kun je de regie terugnemen over je leven. Zoals een deelnemer zei: "Dit zou iedereen moeten leren, het is zo krachtig".

 
Als we de ervaringen van onze voorvaders helen, kunnen wij onze gave in de wereld zetten.
Als we de ervaringen van onze voormoeders helen, kunnen we ontvangen wat we verlangen.
Dan kunnen we onze missie leven en er geld mee verdienen.
 

Zuiver je DNA van trauma van je voorouders en leef het leven waar jij voor bedoeld bent. Je voorouders staan achter je.

Heel het karma en benut de kracht van je voorouders

Aanmelden voor de masterclasses


Een masterclass kost € 75 per keer. Je kunt je aanmelden voor één of meer masterclasses tegelijk, vermeld welke je wilt doen: titel en datum. Je krijgt na betaling meteen de factuur. Daarna krijg je van Lusanne een bevestiging.