Leer zelf het trauma van de voorouders helen

Wij dragen de onverwerkte ervaringen van onze voorouders in onze cellen en DNA. Dit kan onbewust ons leven beïnvloeden. Herken je dit? Wat je wil, lukt niet. Je vertoont uitstelgedrag, hebt geen puf of komt er maar niet aan toe. 

In alles wat je wilt creëren, moet je ook je voorouders meenemen. Anders zullen ze je creatie doorkruisen. Hun trauma’s gaan altijd over leven en dood, over bestaansrecht.

Van belang is erkennen en voelen wat er is gebeurd. Door de niet geuite tranen van onze voorouders eruit te huilen, brengen we de gestagneerde energie in ons leven aan het stromen. Dan kunnen onze verlangens tot resultaat komen.

Deze masterclasses geven je tools om voorouder trauma te helen


In de masterclasses krijg je uitleg, meditatie en schrijf oefeningen en tools om zelf-onderzoek te doen naar het voorouder trauma en dit te helen. De drie masterclasses vormen samen een geheel.

1. De voorouderlijn helen: De 12 voorouder trauma's. Karma en kracht in de voorouderlijn en hoe je dit kunt helen en benutten.

2. Trauma uit de mannelijke lijn: We zoomen in op het trauma dat te maken heeft met je innerlijke man, je gave, om dit te helen.

3. Trauma uit de vrouwelijke lijn: We zoomen in op het trauma van je innerlijke vrouw, je levenspad, om dit te leren helen.

Ervaringen van deelnemers

Er zijn puzzelstukjes op hun plek gevallen. Ik heb nu echt mijn ziele-essentie ervaren, doordat je zo naar binnen gaat met de oefeningen.

Ik ervaarde dat vooral mijn innerlijk kind heling nodig had. Heel fijn dat die nu de ruimte krijgt.

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Het geeft zoveel inzicht.

Bij deze wil ik je nog bedanken voor deze fijne (en voor mij heftige) masterclass. Wonderlijk hoe er dingen kunnen ontstaan… je hebt een mooi veld opgezet en een veilige bedding gecreëerd!

Voor wie zijn de masterclasses?


Deze masterclasses zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in  voorouder trauma en dit wil helen. Je krijgt informatie en tools waarmee je zelf aan de slag kan.

Ben je coach of therapeut? Je leert hoe je deze kennis op jezelf kunt toepassen. Uiteraard kun je jouw eigen ervaring ermee integreren in je manier van werken en dan ook toepassen bij anderen, mocht je dat willen.

Voorkennis over het medicijnwiel en de numerologie is niet noodzakelijk maar wel handig. Je kunt eerst de gratis workshops volgen om de basis te leren over jouw getallen en hun betekenis.

Leer het karma helen en de kracht benutten van je voorouders 

Planning 2024


De 12 voorouder trauma's en hoe je die kunt helen

Trauma uit de mannelijke lijn

Trauma uit de vrouwelijke lijn


De masterclasses worden niet meer gegeven, er komt een online cursus met de kennis. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Waarom masterclasses om voorouder trauma te helen?


We hebben meestal geen idee van het verband tussen wat onze voorouders hebben meegemaakt en ons leven. Dit beseffen en ook weten wat je ermee kunt, geeft je begrip en bevrijding. 

Als je de kennis en de tools die je krijgt echt gaat toepassen, kun je de regie terugnemen over je leven. Zoals een deelnemer zei: "Dit zou iedereen moeten leren, het is zo krachtig".

 
Als we de ervaringen van onze voorvaders helen, kunnen wij onze gave in de wereld zetten.
Als we de ervaringen van onze voormoeders helen, kunnen we ontvangen wat we verlangen.
Dan kunnen we onze missie leven en er geld mee verdienen.
 

Zuiver je DNA van trauma van je voorouders en leef het leven waar jij voor bedoeld bent. Je voorouders staan achter je.

Heel het karma en benut de kracht van je voorouders

Aanmelden voor de masterclasses


De drie masterclasses vormen samen een afgerond geheel. Je leert om zelf je voorouder trauma te onderzoeken en te helen. Tijdens de masterclasses krijg je de benodigde kennis en tools en ga je deze meteen toepassen. 

De masterclasses worden niet meer gegeven, er komt een online cursus met de kennis.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.