Gratis online workshops 


In een uur maak je kennis met de wijsheid van het medicijnwiel én met Lusanne als coach en leraar. 

Kies de datum van een live workshop of bekijk de opname van een eerdere workshop.

Jij bent een schepper

Inzicht in het creatiewiel

Ik bespreek het medicijnwiel als een creatiewiel. Met 12 stappen en een belangrijke les om je verlangens te realiseren. Heb je een vraag? We doen aan het einde een korte meditatie en intuïtieve schrijfoefening zodat je antwoord krijgt van je onderbewuste.

Doe mee met de online 12 heilige nachten retraite

Workshop winter bezinning

Vrijdag 23 december van 14.00 tot 15.00 uur is er een online workshop met uitleg over de winter en waarom dit zo'n goede tijd is voor bezinning. We doen ook een meditatie en intuïtieve schrijfoefening. Je aanmelding voor de workshop is ook je aanmelding voor de 12-daagse retraite. Deze is van 25 december (Kerst) tot 6 januari (Driekoningen). Wat houdt het in? Het is een online retraite, gewoon bij jou thuis! Je krijgt toegang tot een ritueel, drie meditaties en journalvragen.

Jij bent een medicijn

Inzicht in jouw getallen

Ik laat zien hoe je de getallen van jouw wiel uitrekent aan de hand van je geboortedatum. Ook vertel ik kort iets over de getallen. Heb je een vraag? We doen aan het einde een korte meditatie en intuïtieve schrijfoefening, zodat je antwoord kunt krijgen uit je eigen onderbewuste.

Meld je aan voor Medicijn Mails 

Zo nu en dan stuur ik een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe workshops en blogs. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.