Wie is Medicijnwiel Numerologie

Bedrijfsgegevens


Medicijnwielnumerologie.nl is een initiatief van Lusanne Hogeweg en handelsnaam van Via Lusanne.

KVK 63354969

BTW NL001703087B36

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Contactgegevens

 
Vestigingsadres

Via Lusanne

Kennemerplein 6

2011MJ Haarlem

Nederland

 
E-mail
 
Telefoonnummer

Activiteiten van Via Lusanne


In 2003 begon ik als zelfstandig loopbaancoach. Sinds 2021 heb ik een eigen re-integratie bedrijf met inmiddels 15 coaches door heel Nederland. En daarnaast houd ik me bezig met de medicijnwiel numerologie. Deze website maakte ik eind 2022.

Even terug naar het begin. Ik begon in 2004 een nieuwsbrief over mijn (persoonlijke en zakelijke) ervaringen en inzichten. In 2005 ging ik schrijven over wat me opviel bij mijn klanten en waar een naam voor bleek te zijn: hooggevoeligheid. Het gaf me veel herkenning, maar ik had er ook een andere visie op. Deze is meer spiritueel dan psychologisch.

Ik schreef vele artikelen over HSP en werk die offline en online werden gepubliceerd. In 2018 ging ik naar de Algarve om aan mijn eerste boek te werken (De belofte van burn-out). Toen ontstond het verlangen om daar vaker te zijn vanwege de rust, ruimte en natuur.

Ik wilde graag meer online werken, want anders kon ik niet vaker in de Algarve zijn. Daarom maakte ik de online cursus Leef je ziele-missie. Corona hielp me om ook online te coachen, ineens was het normaal!

Geleidelijk stopte ik met live coachen en workshops geven en deed ik alles online. Ik schreef in 2021 mijn tweede boek (Van voldoen naar voldoening) in de Algarve en toen voelde ik: ik wil hier wonen. Maar hoe ga ik dat voor elkaar krijgen?

Mijn verlangen manifesteren


In 2022 deed ik de training bij Frank en Loes Ruesink over de medicijnwiel numerologie. Ik was onder de indruk van de kennis over het creatiewiel en de wetmatigheden in creatieprocessen. 

Ik leerde dat ik alle stappen moet zetten om tot resultaat te komen. Met een 12 in het zuiden bleek dat een moeilijk thema voor me. Ik kreeg nog meer inzicht in mijn getallen. 'Jij bent niet de coach, jij bent de leraar,' zei Loes tegen me. 'En een medium.'

Het maakte het proces waar ik in zat zo logisch. Anderen stimuleren om hun gave in de wereld te zetten. Doorgeven wat ik zelf heb geleerd. En mijn intuïtieve ingevingen volgen.

Een brandend verlangen is belangrijk om van idee naar resultaat te komen. Het is het vuur dat je gaande houdt en dat zorgt voor volharding. Maar er is meer nodig. Zoals het oplossen van karma. Ook daar had ik werk te doen: verwerken van de pijn van mijn innerlijk kind en voorouders! 

Ook is focus nodig en actie. Ik moest sparen om mijn gewenste leven mogelijk te maken. Dappere keuzes maken. En geduld hebben en blijven gaan voor wat ik wilde. Ik sprak erover met iedereen, maakte een vision board en voelde de vreugde bij het idee het te hebben. 

Ik zette concrete stappen zoals een huis zoeken, mijn spullen verhuizen en officieel emigreren. Nu woon ik in de Algarve. Ik run mijn bedrijf op afstand, doe minder 1-op-1 sessies en geef geen workshops meer. Ik wil schrijven! 

Dankbaar voor het medicijnwiel


Ik kan oprecht zeggen dat de medicijnwiel numerologie mij de wijsheid en tools heeft gegeven die ik nodig had om dit voor elkaar te krijgen. 

Het inzicht in mijn persoonlijke getallen gaf mij een beter zicht op mijn potentieel. De kennis van het creatiewiel hielp mij bij het daadwerkelijk realiseren van mijn verlangen en bij de overgang van live coachen in Nederland naar online werken in Portugal, van coach zijn naar leraar zijn. En het gaf me de bevestiging dat ik moet schrijven!

Daarom ben ik deze website begonnen: om mijn kennis en ervaring ermee over te dragen. Zodat jij ook het leven leidt van je diepste en brandende verlangen. Zodat je je missie leeft en met jouw gave bijdraagt aan meer licht en liefde.

Wil je op de hoogte blijven van mijn leven en werk? Nog steeds schrijf ik een nieuwsbrief, al sinds 2004 dus. Sommige mensen lezen deze al jaren. Omdat ze het zo inspirerend vinden om mijn ontwikkelingen te volgen. 

Meld je aan voor inspiratie mails van Lusanne 

Regelmatig schrijf ik over wat mij bezighoudt en inspireert en deel ik mijn inzichten. Zo blijf je ook op de hoogte van nieuw aanbod. Lees hier de privacyverklaring.