Ik ben Lusanne Hogeweg


In 2003 begon ik voor mezelf als spiritueel loopbaancoach, na een studie rechten, tien jaar werken bij de overheid en een burn-out. Ik deed opleidingen in DofNa transformatie therapie en intuïtieve ontwikkeling. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben, wat mijn gevoel verklaarde anders te zijn. Ik maakte hier mijn kracht van.
  • Ik begeleidde vele honderden hooggevoelige mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van passend werk. 
  • Ik zette mijn ervaring als intuïtief loopbaancoach om in een online cursus die je leert je missie te leven. 
  • Ik schreef de boeken De belofte van burn-out, stappenplan voor werken met nieuwe energie en Van voldoen naar voldoening, de vrouwelijke weg om je missie te vinden. Hierin beschrijf ik mijn eigen ontwikkeling.
Met alle liefde deel ik mijn innerlijke rijkdommen, opgegraven in de diepte in vele jaren van persoonlijke bewustwording en transformatie. 

Mijn medicijn


Ik voel dat het (goddelijk) vrouwelijke door mij heen de wereld in wil. In mijn voorouderlijn zat veel onderdrukking van het zachte, gevoelige en introverte. Rode draad in mijn leven is het mannelijke en vrouwelijke in balans brengen. 

De medicijnwiel cursus van Frank en Loes Ruesink (de methode Maarten Oversier) leerde me niet alleen over de getallen en creatie processen maar ook over mijn potentieel. Ik besefte dat ik mijn kennis en ervaring nog meer mag delen in de rol van leraar. 

Dit doe ik met online cursussen en 1-op-1 sessies. Mijn aanbod brengt je diepe inzichten en praktische tips. 

Door ervaringen en inzichten te delen met anderen, leef ik de getallen van mijn medicijnwiel: 9 (dienstbaarheid), 6 (helderheid), 11 (meesterschap) en de 3 en 12 (communicatie).

'Lusanne heeft een rustige en prettige manier van coachen. Zij weet je goed 'te lezen', beantwoordt je vragen op een wijze die je op weg helpt bij het reflecteren. De tips die je mij hebt gegeven zijn zeer waardevol en ik ga daar mee aan de slag. Ik kan niet wachten om nog meer te leren over het medicijnwiel en dit in te zetten als creatiewiel.'

De vrouwelijke weg om je missie te vinden

Van voldoen naar voldoening 


In 2022 verscheen mijn boek Van voldoen naar voldoening, de vrouwelijke weg om je missie te vinden. Tijdens de cursus over de medicijnwiel numerologie trof het me hoezeer de strekking van mijn boek past in de leer van het medicijnwiel: de ontstane onbalans door een eenzijdige mannelijke aanpak en de noodzaak van meer aandacht voor de vrouwelijke aspecten. 

Vrouwelijke energie

Meer aandacht voor voelen en zijn, ons hart volgen en bezield leven! Dat is het hoger doel van mijn werk met de medicijnwiel numerologie. Als ik jou help om je missie te leven en als jij met jouw gave doet waarvoor je hier bent, brengen we samen meer licht en liefde in de wereld.

Hoogsensitief en burn-out?


Ik werk inmiddels niet meer als loopbaancoach en heb sinds 2021 een re-integratiebureau voor hoogsensitieve personen die na een burn-out werk zoeken waar ze energie van krijgen. Mijn coaches, allen HSP, werken onder mijn (super)visie met hun eigen creatieve en intuïtieve werkvormen. 

Ik heb een contract met het UWV en sta geregistreerd als bureau met een spirituele visie. Het geeft me veel voldoening dat ik mijn analytische en zakelijke kant heb verenigd met mijn gevoelige en intuïtieve. 

Nu klopt alles wat ik doe. Het was een lange weg. Hoe meer ik in balans kom en in vrede met mezelf, hoe meer mensen ik aantrek die ik kan helpen of die mij helpen. 

Mijn coaches begeleiden je vanuit de ziektewet, WIA, Wajong of WW naar werk dat past bij je kwaliteiten en waar je blij van wordt. Wil je meer weten over onze UWV trajecten? 

Inspiratie

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn:

  • Gene Keys: Contempleren op mijn Gene Keys profiel biedt me diepe inzichten en transformaties. 
  • Yasmin Boland: Ik volg haar Moonology (Leven met de maan) wijsheid om bewust te creëren.
  • Elizabeth Peru: Via haar blijf ik op de hoogte van wat er kosmisch gaande is en heb ik een zinvolle context op gebeurtenissen.
Wil je inspiratie van mij ontvangen? Regelmatig schrijf ik over mijn ontdekkingen en inzichten. Lees de privacyverklaring.