Ik ben Lusanne Hogeweg


In 2003 begon ik voor mezelf als spiritueel loopbaancoach, na een studie rechten, tien jaar werken bij de overheid en een burn-out. Ik had toen net opleidingen afgerond in loopbaancoaching en intuïtieve ontwikkeling. 

Ik begeleidde vele honderden mensen bij vinden van passend werk. Ik richtte me steeds meer op het vinden van je missie en maakte online cursussen die je leren je missie te leven. Over mijn ervaringen schreef ik twee boeken.

In de medicijnwiel numerologie vond ik een toegankelijke manier om mijn kennis en ervaring concreet aan te bieden. Ik kan deze combineren met de rijkdommen die ik in mezelf heb opgegraven in vele jaren van persoonlijke bewustwording en transformatie. 

Mijn medicijn


De medicijnwiel cursus (methode Maarten Oversier) leerde me veel over de getallen, creatie processen en mijn potentieel. 'Jij bent niet de coach, jij bent de leraar', kreeg ik te horen. 

Ik besefte dat ik mijn meesterschap nog meer mag delen dan ik al deed door te schrijven. Daarom geef ik masterclasses waarin ik mijn kennis en wijsheid overdraag.

Door te schrijven, les te geven én te coachen vanuit mijn hart, leef ik alle getallen van mijn medicijnwiel: dienstbaarheid (9), intuïtieve helderheid (6), leraar (11) en communicatie (3 en 12).

Wil jij ook weten wat je blauwdruk is en hoe je jouw missie leeft? Met mijn aanbod geef ik je diepe inzichten en praktische tips.

'Lusanne heeft een rustige en prettige manier van coachen. Zij weet je goed 'te lezen', beantwoordt je vragen op een wijze die je op weg helpt bij het reflecteren. De tips die je mij hebt gegeven zijn zeer waardevol en ik ga daar mee aan de slag. Ik kan niet wachten om nog meer te leren over het medicijnwiel en dit in te zetten als creatiewiel.'

De vrouwelijke weg om je missie te vinden

Van voldoen naar voldoening 


In 2022 verscheen mijn boek Van voldoen naar voldoening, de vrouwelijke weg om je missie te vinden. Tijdens de cursus over de medicijnwiel numerologie trof het me hoezeer de strekking van mijn boek past in de leer van het medicijnwiel: de ontstane onbalans door een eenzijdige mannelijke aanpak en de noodzaak van meer aandacht voor de vrouwelijke aspecten. 

De online cursus met al mijn kennis als loopbaancoach!

Leef je ziele-missie


Je voelt dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet uit?
Zoek je jouw waarom en werk dat echt bij je past?

Je bent hier om jouw licht te laten schijnen.
Door werk te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Al mijn kennis en ervaring als spiritueel loopbaancoach heb ik verwerkt in de (creatieve) oefeningen en meditaties. Ze helpen je te ontdekken wat jouw drijfveren, kwaliteiten en verlangens zijn. 

Met de cursus Leef je ziele-missie leer je hoe je jouw bijdrage levert én geluk in werk vindt.

Mijn missie

Ik wil licht brengen in de duisternis van het niet-weten en onderdrukking van het vrouwelijke. Ik zie dit als hoger doel van mijn werk met de medicijnwiel numerologie. Als ik jou help om je missie te leven en jij met jouw gave doet waarvoor je hier bent, brengen we samen meer liefde in de wereld.

Doe mee met een gratis online workshop

Ontdek het medicijnwiel


Om je te laten kennismaken met mij en mijn werk, geef ik online workshops. Daarin kan ik de levende kennis van het medicijnwiel mondeling overdragen. Dan gaat de wijsheid echt voor je leven. Ik vertel de ene keer over de numerologie en een andere keer over het creatiewiel. Op de pagina over de workshops vind je de data en kun je je aanmelden.