Het jaartraject 2023: vraag & antwoord

"De kunst is niet om grote dromen of verlangens te hebben, maar om elke dag een kleine stap te zetten om ze te realiseren". Dit is het motto van het jaartraject. Wil je ook leren werken met het medicijnwiel als creatiewiel en jouw wensen of plannen voor 2023 stap voor stap in vervulling zien gaan? Overweeg dan of je zult meedoen met het jaartraject! Zijn er dingen die je eerst nog wil weten? In deze blog beantwoord ik de meest voorkomende vragen. Kijk of jouw vraag ertussen staat. 

Wanneer start het jaartraject? Op welke dagen zijn de bijeenkomsten?

Vrijdag 20 januari van 10.00 tot 13.00 uur is de eerste online workshop. Alle bijeenkomsten zijn op een vrijdag.

Kan ik ook later instappen?

Je kunt in januari meedoen met Jouw intentie voor 2023. Dit is het programma van de eerste maand van het jaartraject. Het bestaat uit een intentie workshop op 20 januari, aangevuld met een mission board collage workshop. Deze kun je live in Haarlem maken of online via Zoom op vrijdag 27 januari. Je kunt er ook voor kiezen om je collage op eigen houtje te maken, je krijgt toegang tot het DIY online pakket. 

Daarna kun je kiezen of je verder gaat en instapt in het jaartraject. Na eind januari kun je niet meer instappen. De volgende workshop is vrijdag 10 februari.  

Voor wie is het bedoeld?

Het jaartraject is er voor mannen en vrouwen die een wens of doel willen realiseren in 2023 en een structuur kunnen gebruiken om met hun verlangen bezig te blijven. 

Met welke vragen kun je meedoen? Moet ik een grote droom of ambitie hebben?

Je mag een grote droom of kleine wens inbrengen, alles is goed. Misschien wil je je eigen praktijk beginnen of een nieuwe baan, droomhuis of partner vinden. Je verlangen kan ook zijn om meer tijd te maken voor jezelf, regelmatig te schrijven of om te leren focussen op wat echt belangrijk voor je is. Misschien wil je dat eerst leren voelen, ook dat kan een doel zijn. 

Wat als ik niet weet wat ik wil of verlang?

Dat ga je in de eerste maand helder krijgen, in de workshops en met het werkboek. We doen intuïtieve en creatieve werkvormen die je daarbij helpen, zoals een meditatie, intuïtief schijven en een collage maken.

Moet je kennis hebben van het medicijnwiel?

Dat hoeft niet. Je leert gaandeweg over de getallen, die kennis deel ik elke maand met je. Wel is het handig als je van te voren jouw medicijnwiel uitrekent. Dat kun je doen met behulp van deze blog en de gratis workshop Inzicht in jouw getallen. Ik gebruik jouw medicijnwiel tijdens de online workshops om je een persoonlijke reading te geven op een vraag die je inbrengt. Je kunt er ook voor kiezen om met korting (van € 80 voor € 50) een 1-op-1 sessie over jouw medicijnwiel te doen, deze optie krijg je na je bestelling en betaling van het jaartraject.

Wat zijn de kosten van het jaartraject?

Je kunt betalen in 12 termijn van € 75 (in totaal € 900) of betalen in een keer, dan betaal je € 795.

Als je ervoor kiest om eerst het losse programma voor januari te doen, Jouw intentie voor 2023, dan betaal je eerst € 75 voor deze losse workshop. Mocht je daarna beslissen om in te stappen, dan betaal je nog 11 termijnen van € 75 of € 750 in een keer. 

Wat krijg ik daarvoor?

Het jaartraject biedt kennis over het medicijnwiel en creatieprocessen, persoonlijke begeleiding bij jouw creatie in 2023 en een structuur en stok achter de deur. Heel concreet krijg je:
  • Elke maand een online workshop, met uitleg over creatieprocessen en de wetmatigheden daarin en een persoonlijke reading op je vraag.
  • Dit zijn groepsbijeenkomsten, je krijgt dus gaandeweg ook inzicht in de getallen van anderen en hoe die werken. Ook maak je gebruik van de groepsenergie en stimuleer je elkaar.
  • Het werkboek Nieuwjaarsbezinning als onderdeel van de maand januari en ter voorbereiding op de eerste workshop. Hierin vind je vele vragen om terug te kijken op 2022 en vooruit te blikken naar 2023 en vragen om je missie helder en concreet te maken.
  • Elke maand informatie over het getal van die maand.
  • Toegang tot een besloten online omgeving waarin de informatie per maand terug te vinden is aangevuld met relevante oefeningen of meditaties.

Hopelijk heb je zo meer houvast om je beslissing te kunnen nemen. Aanmelden voor het jaartraject kan hier.

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Mail Lusanne op info@vialusanne.nl.