Je intentie bepaalt je creatie


Wat is jouw verlangen voor 2023? Om bewust te creëren wat je verlangt, heb je een heldere en concrete intentie nodig. Januari is bij uitstek geschikt om je hartsverlangen en intentie te formuleren. Het is de maand met het getal 1 en de eerste stap in het creatieproces.
Om je te helpen jouw intentie voor 2023 helder te maken, geef ik een online workshop via zoom op vrijdag 20 januari, van 10.00 tot 13.00 uur. Daarna ga je je intentie verbeelden in een collage in de mission board workshop op vrijdag 27 januari. Opties: live in HOF20 in Haarlem van 10.00 tot 13.00 of online via Zoom van 14.00 tot 17.00. 

Extra workshop

Kun je niet op vrijdag 20 januari? Er is een extra workshop op zaterdag 21 januari, van 10.00 tot 13.00 uur

WEET: Het is 21 januari nieuwe maan, dus extra krachtig om je verlangen op te schrijven en uit te spreken. Vrijdag is de energie van de maan al voelbaar, zaterdag is die op zijn sterkst. Echt een goede tijd om te wensen!

Je verlangens verbeelden is magisch


Lift mee op de energie van deze periode in het jaar: neem tijd voor jezelf, maak een pas op de plaats en keer naar binnen om je verlangens te voelen en een intentie te zetten.

Als je dan een mission board maakt, creëer je de dingen die je verlangt. We doen eerst een meditatie om je te verbinden met de bron in je. Plaatjes die je intuïtief hebt opgeplakt, komen tot leven in de praktijk. Zo bijzonder!

Deze vorm van creatief bezig zijn verankert je in je leven en geeft een gevoel van betekenis. Zo open je je voor nieuwe mogelijkheden en geef je je leven bewust vorm.

Het medicijnwiel geeft inzicht


Voor de intentie workshop heb je je medicijnwiel nodig. Heb je dat niet? Je kunt je getallen zelf uitrekenen met behulp van dit artikel. Of bekijk de gratis workshop Inzicht in jouw getallen. Aan de hand van je getallen kijk je wat je levensmissie en gave zijn. Welk verlangen heb je om daar in 2023 vorm aan te geven? De workshop helpt je om dit helder te krijgen!

Ik maak jouw wiel ook en bereid me voor. In de workshop krijg je van mij een korte reading op je levensmissie, gave en hartskwaliteit en hoe je die meer kunt leven. Ook vertel ik over het getal 1 en het belang van intentie als begin van elk creatieproces.  

Jouw intentie voor 2023

 
Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de mail. In deze mail zal ik je ook vragen naar jouw voorkeur voor de mission board workshop.

Je kunt aangeven of je op vrijdag 27 januari live (van 10.00 tot 13.00 uur) of via zoom (van 14.00 tot 17.00 uur) wilt meedoen. Je kunt je mission board ook op eigen houtje maken, je krijgt dan het nieuwjaarsbezinning DIY online pakket met meditatie en instructies. 

Daarna krijg je toegang tot het werkboek Nieuwjaarsbezinning met vragen om terug te kijken op 2022 en vooruit te blikken op 2023 en vragen om je missie concreet te maken. 

Je krijgt ook de zoom link voor de intentie workshop op vrijdag 20 of zaterdag 21 januari van 10.00 tot 13.00 uur.

 


Heb je vragen? Mail Lusanne.

Wat krijg je
  • Werkboek met vragen over 2022, 2023 en je missie
  • Online intentie workshop 
  • Inzicht in jouw medicijnwiel
  • Persoonlijke reading op jouw missie en gave
  • Extra: mission board collage workshop om je intentie te verbeelden
  • Meditaties om af te stemmen
  • Helderheid over je intentie en richting
  • Bewust creëren wat jij verlangt voor 2023

Voor maar € 75