Workshop collage maken

 

Bevrijd je natuurlijke creativiteit!


Intuïtief collage maken verbindt je met je onderbewuste, met wat in je leeft aan diepere impulsen en verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking ervan. Door een moodboard te maken ga je actief aan de slag om je creatieve stroom aan te boren. 

Collages maken helpt ook om te ontspannen en te genieten. Je komt in de flow, je wordt er blij van! 

Reacties van deelnemers


"Leuke manier om creatief bezig te zijn en je doel, intentie of gevoel te kunnen plaatsen. Aanrader!" (Janny) 

 "Ik raad iedereen aan om bij Lusanne een workshop collages maken te volgen. Je maakt prachtige dingen en je gaat blij weer naar huis." (Monique)

Wat gaan we doen


Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel in en gaat hiermee aan de slag. We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte brengt en een diepere laag. Voel waar je nu behoefte aan hebt. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch.

Wil je dit zelf ervaren? Doe dan mee met de workshop in de Week van de HSP vrijdag 16 juni van 10.00 tot 13.00 uur in Haarlem. Locatie: HOF20. Kosten € 50 incl koffie, thee, lekkers en alle materialen. 

Waarom een workshop


Je komt thuis niet toe aan het maken van een collage. In een groep lift je mee op de energie van de gezamenlijke focus. 
Ook leer je onder mijn bezielende leiding hoe je een collage maakt en krijg je persoonlijke tips. Ik maakte vele collages en vision boards om te verbeelden wat in mij leeft.

Wat brengt de workshop je:

 
Je werkt rustig in stilte zodat je je innerlijke stem hoort en verbeeldt op papier.
De beelden, de kleuren, ze spreken tot je. Samen kijken we daarna wat jouw collage je te zeggen heeft als antwoord op je vraag.
Je maakt iets moois en dat neem je mee naar huis om je daar te blijven inspireren.