Boek Van voldoen naar voldoening 

De vrouwelijke weg om je missie te vinden

Wat zou je het liefst willen, maar durf je niet? Wordt het tijd voor werk met meer bezieling? Dit boek helpt je om je zekerheid los te laten en te doen waar je echt gelukkig van wordt, zodat je voldoening uit je werk kunt halen.

Van voldoen naar voldoening laat zien hoe je werk kunt vind waar je energie van krijgt en blij van wordt. Het geeft praktische inspiratie en oefeningen om stap voor stap je missie te vinden en te leven. 

Het boek Van voldoen naar voldoening laat je zien hoe je de mannelijke en vrouwelijke weg met elkaar in evenwicht kunt brengen.

Reacties van lezers

 
Gisteren heb ik je boek helemaal uitgelezen en doorgespit. Ik wilde zeggen dat ik het een prettig leesbaar boek vind. Laagdrempelig geschreven met praktische voorbeelden voor zowel coach en coachee! Ik ga er zeker een aantal zaken uithalen die ik ga toepassen.
Ook heb je me persoonlijk aan het denken gezet, geïnspireerd om mijzelf weer verder te ontwikkelen als mens, als coach. Ik voelde gisteren heel sterk de behoefte om dat de vrije loop te laten en er gewoon mee te gaan starten. Ik wil al jaren iets met healing (touch) gaan doen, naast de coaching. Daar ga ik me nu echt in verdiepen en mee aan de slag.
 
Mooi! Heel dankbaar! Aan het laatste hoofdstuk had ik het meest. Daar zaten nieuwe elementen in die houvast, bevestiging of echt dat duwtje vooruit gaven.
Wauw, de inleiding van je boek resoneert enorm. Ik herken er veel van.
 
Ik ken je persoonlijk (nog) niet maar wat heb je mij al verder geholpen op mijn pad met je boek! Wauw! Ik ben geen lezer maar kan nu bijna niet stoppen. Dank daarvoor! Ik zit nu midden in het proces van gaan vertrouwen op (mijn hoog gevoelige) zelf en dit boek geeft mooi de tools en de bevestiging om ermee verder te komen en te voelen dat t klopt! Dat ik ok ben, dat ik mag stilstaan, ruimte voor mezelf mag nemen, voor mijn innerlijk proces etc.
 
Het is fijn geschreven, het leest makkelijk en ik kan me vinden in je boodschap.
 

Het e-book krijg je als e-PUB en als PDF, zodat je het op alle mogelijke e-readers kunt lezen.

LET OP: Na je betaling kom je op de bevestigingspagina, daar kun je de bestanden downloaden. 

ISBN e-book 978-94-6266-599-6. Pagina's: 177. Prijs: € 9,95.

Het boek Van voldoen naar voldoening 

Een stappenplan voor meer werkgeluk

Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om stap voor stap je missie te vinden en voldoening uit je werk te halen. Niet als een doel waar je recht op af kan gaan, maar als een proces van je hartsverlangen ontdekken: de vrouwelijke weg. Ik laat deze weg zien aan de hand van eigen ervaringen en inzichten en leer je hoe je deze weg kunt gaan. Met persoonlijke verhalen van mannen en vrouwen die ik heb geïnterviewd, die deze omslag hebben gemaakt. En met oefeningen om je missie te vinden.

Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om stap voor stap je missie te vinden en voldoening uit je werk te halen.

  • Je leert hoe je deze weg kunt gaan, stap voor stap.

  • Ook leer je hoe je tot rust komt en je hart kunt volgen.

  • Met concrete tips en oefeningen om je kwaliteiten helder te krijgen, te ontdekken waar je blij van wordt en energie van krijgt.

ISBN paperback 978-94-6266-596-5. Pagina's: 177. Prijs: € 19,95.