Boek Van voldoen naar voldoening

Wat zou je het liefst willen, maar durf je niet? Wordt het tijd voor werk met meer bezieling? Dit boek helpt je om je zekerheid los te laten en te doen waar je echt gelukkig van wordt, zodat je voldoening uit je werk kunt halen.

Het boek laat zien hoe je werk kunt vinden waar je energie van krijgt en blij van wordt. Je leert hoe je de vrouwelijke weg kunt gaan, ontspannen en met vertrouwen. Het geeft praktische inspiratie en oefeningen om stap voor stap je missie te leven.

Lees gratis de eerste hoofdstukken uit Van voldoen naar voldoening

Download hier het inkijkexemplaar (PDF) van het boek.

Reacties van lezers

 
Mooi! Heel dankbaar! Aan het laatste hoofdstuk had ik het meest. Daar zaten nieuwe elementen in die houvast, bevestiging of echt dat duwtje vooruit gaven.
Gisteren heb ik je boek helemaal uitgelezen en doorgespit. Ik wilde zeggen dat ik het een prettig leesbaar boek vind. Laagdrempelig geschreven met praktische voorbeelden voor zowel coach en coachee! Ik ga er zeker een aantal zaken uithalen die ik ga toepassen.
Ook heb je me persoonlijk aan het denken gezet, geïnspireerd om mijzelf weer verder te ontwikkelen als mens, als coach. 
Het is fijn geschreven, het leest makkelijk en ik kan me vinden in je boodschap.
Ik ken je persoonlijk (nog) niet maar wat heb je mij al verder geholpen op mijn pad met je boek! Wauw! Ik ben geen lezer maar kan nu bijna niet stoppen. Dank daarvoor! Ik zit nu midden in het proces van gaan vertrouwen op (mijn hoog gevoelige) zelf en dit boek geeft mooi de tools en de bevestiging om ermee verder te komen en te voelen dat t klopt! Dat ik ok ben, dat ik mag stilstaan, ruimte voor mezelf mag nemen, voor mijn innerlijk proces etc.
Of koop het boek 

Van voldoen naar voldoening

Het boek Van voldoen naar voldoening, de vrouwelijke weg om je missie te vinden helpt je om stap voor stap je missie te vinden en voldoening uit je werk te halen. Niet als een doel waar je recht op af kan gaan, maar als een proces van je hartsverlangen ontdekken: de vrouwelijke weg. 

Ik laat deze weg zien aan de hand van eigen ervaringen en inzichten en leer je hoe je deze weg kunt gaan. Ook heb ik mannen en vrouwen geïnterviewd die deze weg zijn gegaan. 

  • Je leert hoe je deze weg kunt gaan, stap voor stap.
  • Ook leer je hoe je tot rust komt en je hart kunt volgen.
  • Met concrete tips en oefeningen om je kwaliteiten helder te krijgen, te ontdekken waar je blij van wordt en energie van krijgt.
Leer hoe je de mannelijke en vrouwelijke weg met elkaar in balans kunt brengen.

ISBN paperback 978-94-6266-596-5. Pagina's: 177. Prijs: € 19,95.

ISBN e-book 978-94-6266-599-6. Pagina's: 177. Prijs: € 9,95.

LET OP: Na je betaling kom je op de bevestigingspagina, daar kun je de bestanden downloaden.