Jouw Noorden geeft de richting aan in deze tijd van chaos

Het medicijnwiel geeft in het Noorden jouw levensmissie aan. Je purpose, datgene waarvoor jij hier bent. Om te ontdekken wat concreet jouw missie is, helpt het om je hartsverlangen of intentie te kennen. Dit is getal 1 in het medicijnwiel en het beginpunt in een creatieproces. Voel dus goed wat jij in je hart het liefste wilt, dan weet je wat je te doen staat.

Welke gedachten in het Noorden volg jij


Is het niet egoïstisch om je eigen verlangen te volgen in een wereld die zo chaotisch is en waar zoveel mensen lijden, vraag je je misschien af. Laat ik voorop stellen dat je sowieso creëert. Je bent een schepper. In het Noorden heb je gedachten en in het Oosten neem je actie. Hoe bewust doe je dat? Welke gedachten voer jij uit, welke geef je energie? Bange en onzekere gedachten? Besef dat je daarmee een bange en onzekere realiteit creëert.

Het beste wat je kunt doen in deze tijd van grote verandering, is doen waarvoor jij hier bent. Jouw levensmissie realiseren, en jouw hartsverlangen volgen dus. Jouw Noorden geeft de richting aan in je leven. Je kunt daarbij gebruik maken van je persoonlijke kompas, jouw medicijnwiel op basis van je geboortedatum.

De getallen van jouw medicijnwielpng


Jouw bezieling leven


Doe wat je kunt, doe waar je goed in bent. In het Oosten van het wiel staat jouw gave. Daarmee ben jij een medicijn voor deze wereld. In jouw omgeving kun je het beste dienstbaar zijn met jouw talent. Door dat in te zetten, heb jij de juiste of meest positieve impact impact op anderen.

Ik geloof dat we het meeste betekenen in een wereld vol chaos en duisternis, door ons licht te laten schijnen en liefde te brengen. Door onze bezieling te leven. Door bezield te leven. Dat is misschien niet wat het systeem van ons verwacht. Leef jij in het maatschappelijke keurslijf, zodat je past in jouw omgeving van familie en vrienden? Meestal worden we geacht te voldoen aan allerlei verwachtingen: hard werken, veel kopen, leuk meedoen en vooral niet te veel onze eigen gang gaan.

Hier komen we op een gevoelig punt. Wat is egoïstisch? Is jouw wiel en potentieel leven en jouw hartsverlangen volgen een egoïstisch iets? Welke gedachten en ideeën in het Noorden geef jij aandacht: de belemmerende overtuigingen die je van huis uit hebt meegekregen, zoals "ik mag niet uit de toon vallen" of "jij verpest altijd alles"? Hou jij je daarom maar klein?

Of luister jij naar je intuïtie en naar ingevingen die je krijgt in meditaties of stille momenten zoals 's nachts in bed of in de vroege ochtend? Hoor jij de fluisteringen van je ziel, die je aanmoedigen om in je grootsheid te gaan staan?

Vol goede moed jouw Noorden volgen


Het kan heel moeilijk zijn om te kiezen voor jouw hogere Noorden, om naar je ziel te luisteren en je levensmissie te vervullen. Het kan van je vragen dat je uit het oude en vertrouwde stapt, een onbekende toekomst tegemoet. Het vergt moed om trouw te zijn aan je innerlijk weten en hierop actie te ondernemen. Naar je hartsverlangen luisteren, is een daad van zelfliefde.

Heb je een keuze? Als je voelt wat jouw hart wil, als je weet wat jouw levensmissie is, dan is er eigenlijk maar één optie, één weg. Het is verstandig om daar dan al je energie op te richten, zodat je acties bijdragen aan realiseren van je verlangen en intentie.

Want onze twijfels, onze gedachten als "ben ik dat wel waard" of "wie ben ik dat ik dat kan doen" zorgen ervoor dat we in de war raken en onzeker over wat te doen. De energie raakt dan gesplitst en gaat alle kanten op. Je komt niet verder.

Een heldere richting is belangrijk. Weten wat je te doen staat, geeft zekerheid en daarmee kun je jouw energie focussen. Dan ben je heel effectief. Daarom: volg je hartsverlangen in het Noorden en breng jouw liefde de wereld in. Dat is het beste wat je kan doen in een wereld vol chaos.

Een duwtje in de rug 


Wil je jouw hogere Noorden volgen en je hartsverlangen helder krijgen? Wil je leren hoe je jouw energie kunt focussen zodat je ook echt gaat doen waarvoor je hier bent? In het jaartraject leer je over de 12 getallen in het creatiewiel en over de principes die gelden in een creatieproces. Dit helpt je om van idee tot afronding te komen.

Het jaartraject 2023 loopt van januari t/m december. De bijeenkomsten zijn op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Als extra krijg je een (gratis) mission board workshop op 27 januari. In de ochtend live in Haarlem, in de middag online, wat jou uitkomt. In de maandelijkse online workshops kun je ook je vragen stellen over je creatie en in een persoonlijke reading antwoord krijgen van Lusanne


Jaartraject 2023 kleinpng