Leer werken met het medicijnwiel

Wil je meer leren over de medicijnwiel numerologie en er zelf mee werken? De online masterclasses bieden, naast de wijsheid van het medicijnwiel, interactieve werkvormen zodat de stof voor je gaat leven.

Opzet en inhoud

Je leert de theorie, we doen meditaties en intuïtieve schrijf oefeningen om je innerlijk weten aan te boren. Je brengt een vraag in en krijgt antwoord in persoonlijke readings. Je leert ook de medicijnwielen van anderen te interpreteren.

Voor wie

De masterclasses zijn voor jou als je een nieuwe manier wil leren om inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Ze zijn van toegevoegde waarde voor mensen die met mensen werken, zoals coaches en therapeuten. 

Onderwerpen

Er zijn vier verschillende masterclasses die je inzicht geven in jouw medicijn en creatiekracht en die bijdragen aan balans tussen het mannelijke en vrouwelijke. 

Ook organiseer ik masterclasses over helen van voorouder trauma. Hierin leer je om bij jezelf karma en kracht van de voorouders te onderzoeken in de mannelijke en vrouwelijke lijn. Hier vind je meer informatie over helen van voorouder trauma.

De 4 masterclasses


Deze masterclasses leren je een basis om met de medicijnwiel numerologie te werken, voor jezelf en met je klanten. Ze vormen samen een geheel.

1. De medicijnwiel numerologie: Je krijgt meer inzicht in je eigen medicijn en de 12 getallen van de medicijnwiel numerologie.

2. Het creatiewiel: Je leert de principes van creatie en de werking van de getallen. Dit helpt je bewust creëren wat je verlangt.

3. De M/V aspecten: Het medicijnwiel heeft een mannelijke en vrouwelijke kant en elk getal heeft deze polen. Je leert hoe je hierin balans brengt.

4. De karmische getallen: Je leert meer over karma, de betekenis ervan bij de 12 getallen en hoe je hiermee kunt omgaan.

Planning masterclasses 2023

 

Bekijk hieronder de planning voor 2023. De reeks wordt in 2024 herhaald, ook van februari t/m mei, de precieze data volgen.

1. Medicijnwiel numerologie

Vrijdag 17 februari, 10.00 tot 13.00 uur (al geweest)

2. De werking van het creatie wiel

Vrijdag 24 maart, 10.00 tot 13.00 uur (al geweest)

3. De mannelijke en vrouwelijke aspecten

Vrijdag 21 april, 10.00 tot 13.00 uur (al geweest)

4. De karmische getallen  

Vrijdag 26 mei, 10.00 tot 13.00 uur (al geweest)

De masterclasses zijn voor jou als...


Je hebt interesse in de medicijnwiel numerologie. Je wil meer leren over de getallen in de praktijk en hoe je ze kunt toepassen. Je wilt medicijnwielen kunnen maken en uitleggen voor anderen. Verder herken je je hierin:

 
Je wilt een nieuwe manier leren om naar jezelf te kijken en meer inzicht krijgen in anderen.
Je werkt met mensen en wilt meer leren over jouw missie en gave en die van je klanten.
Je wilt het medicijnwiel toepassen in je werk om bij te dragen aan heling en balans.

De masterclasses zijn een impuls voor je eigen ontwikkeling én leveren je een nieuwe methode op die je kunt toepassen met jouw klanten. 


Leer de medicijnwiel numerologie voor jezelf en anderen!

Leer werken met het medicijnwiel

Aanmelden masterclass(es)


Een masterclass kost € 99 per keer. Je kunt je aanmelden voor één of meer masterclasses tegelijk, vermeld welke je wilt doen: titel en datum. Je krijgt na betaling meteen de factuur. Daarna krijg je van Lusanne een bevestiging.