Leer werken met het medicijnwiel


Wil je meer leren over de medicijnwiel numerologie en zelf leren werken met het wiel, dan kun je online masterclasses volgen. Deze bieden naast de kennis ook interactieve werkvormen, zodat de stof echt voor je gaat leven. 

Opzet en inhoud

Elke masterclass behandelt een aspect van het medicijnwiel. Je kunt kiezen welke je wilt volgen. Je leert gaandeweg meer en merkt vanzelf wanneer je genoeg weet om zelfstandig verder te kunnen.
Je kunt een vraag inbrengen over je wiel of een creatieproces en antwoord krijgen van mij in de vorm van een persoonlijke reading. Ook meditaties en intuïtief schrijven komen aan de orde, deze helpen je om jouw eigen innerlijk weten aan te boren.

Voor wie 

De masterclass is voor jou als je een nieuwe manier wilt leren om naar jezelf te kijken en meer inzicht wilt krijgen in anderen. De masterclasses zijn van toegevoegde waarde voor mensen die met mensen werken, zoals coaches en therapeuten. Je leert meer over jouw missie en gave en die van je klanten en kunt na verloop van tijd het medicijnwiel toepassen in je werk.

Wanneer

De masterclasses zijn steeds op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Bekijk hieronder de voorlopige planning.

Planning masterclasses 2023

 
Medicijnwiel numerologie

Uitgebreid staan we stil bij het wiel en de getallen. Je krijgt meer inzicht in jouw eigen wiel en in de 12 getallen van de medicijnwiel numerologie.

Vrijdag 17 februari, 10.00 tot 13.00 uur

De werking van het creatie wiel

Je leert de principes van creatie en de werking van de 12 getallen, met de valkuilen. Dit helpt je om bewuster te creëren wat je verlangt.

Vrijdag 24 maart, 10.00 tot 13.00 uur

De mannelijke en vrouwelijke aspecten

Het medicijnwiel heeft een mannelijke en vrouwelijke kant, en elk getal heeft deze twee polen. Je leert wat dit betekent en hoe je hierin balans brengt.

Vrijdag 21 april, 10.00 tot 13.00 uur

De karmische getallen

Je leert over het getal in het zuiden, de uitdaging of karma, wat de betekenis ervan is bij de 12 getallen en hoe je hiermee kunt omgaan.  

Vrijdag 26 mei, 10.00 tot 13.00 uur

De data en onderwerpen van de volgende masterclasses komen nog.

De masterclasses zijn voor jou als...


Je hebt interesse in de medicijnwiel numerologie. Je wil meer leren over de getallen in de praktijk en hoe je ze kunt toepassen. Je wilt medicijnwielen kunnen maken en uitleggen voor anderen. Verder herken je je hierin:

 
Je wilt een nieuwe manier leren om naar jezelf te kijken en
meer inzicht te krijgen in anderen.
Je werkt met mensen, als coach of therapeut, en wilt meer leren over jouw missie en gave en die van je klanten.
Je wilt na verloop van tijd het medicijnwiel toepassen in je werk.

De masterclasses zijn een impuls voor je eigen ontwikkeling én leveren je een nieuwe methode op die je kunt toepassen met jouw klanten. 


Leer de medicijnwiel numerologie voor jezelf en anderen!

Leer werken met het medicijnwiel

Aanmelden masterclass(es)


Een masterclass kost € 75 per keer. Je kunt je aanmelden voor één of meer masterclasses tegelijk, vermeld welke je wilt doen: titel en datum. Je krijgt meteen de factuur. Na je betaling krijg je van Lusanne een bevestiging.