Jaartraject


Wil je inspiratie en steun bij het realiseren van je verlangen of missie, doe dan mee met het jaartraject. Het helpt je om echt verder te komen. Extra dit jaar is aandacht voor het helen van (voorouder) trauma.

Jouw persoonlijke doel realiseren


Je begint het jaar met voelen van je hartsverlangen en formuleren  van een intentie. Elke maand hebben we een online bijeenkomst, met een meditatie, schrijfoefening en persoonlijke reading op je vraag.

Leren werken met het medicijnwiel


Je leert de getallen kennen en ontdekt gaandeweg steeds meer jouw medicijn. Je past de creatie principes toe in je leven en leert omgaan met je valkuil. Zo realiseer je jouw hartsverlangen.

Het jaartraject helpt je jouw verlangen realiseren

Heel je trauma, heel je leven


In elk creatieproces, zeker als je je hartsverlangen wil realiseren, kom je in het Zuiden je karma tegen: de onverwerkte ervaringen van jou als kind, van je voorouders en vorige levens. Hoe kom je dan verder?

Nieuw in het jaartraject is dat we aandacht besteden aan helen van trauma. We werken waar nodig met het innerlijk kind en met de voorouders. Je leert technieken waardoor je ook zelf je trauma kunt helen. 

Heel je innerlijke kind en je kunt vrij en blij doen wat je verlangt. Heel het trauma van je voorvaders en je kunt je gave in de wereld zetten. Heel het trauma van je voormoeders en je kunt er (geld of materie) voor ontvangen.

Ervaringen van deelnemers

Ik vind het heel fijn hoe de groep samen gegroeid is. We zijn open naar elkaar en ik voel een sterke verbinding. Het helpt mij echt in mijn ontwikkeling om iedere maand bij elkaar te zijn. Ik kom er altijd geïnspireerd uit. 

Wat een heerlijk jaartraject, veel nieuwe inzichten gekregen. En wat fijn om met gelijkgestemden te delen, een feest van herkenning. Lusanne begeleidt dit heel integer, straalt rust en vertrouwen uit en is zeer intuïtief en deskundig!

Het bracht me veel inspiratie, inzichten door verhalen van anderen en de readings van Lusanne. De opzet vond ik heel goed. De start met een vision board live vond ik erg leuk op mooie locatie. Opbouw en inhoud erg fijn: afwisseling met schrijfopdracht, theorie en reading zeer prettig.

Nu gaat het gebeuren...

Herken je dat:

 
Je leeft steeds meer je missie. Dat is fijn maar ook spannend: hoe zorg ik dat het gaat lukken?
Het is een nieuwe fase, oude patronen werken niet meer. Hoe doe je het dan wel? 
Je wil er nu echt voor gaan, dat is onwennig. Wat zeg je wel, wat niet. Wat doe je wel, wat niet?

Hoe zorg je dat je bij jezelf blijft en niet wordt meegezogen in de maalstroom van de wereld om je heen? Hoe richt je je aandacht, tijd en energie op wat je echt wilt realiseren dit jaar? 

Het jaartraject biedt een structuur van bezig blijven met je droom. Elke maand sta je stil: wat wil ik ook alweer, welke keuzes maak ik en hoe bewaak ik mijn grenzen. 


Je leert te voelen wat echt belangrijk voor je is.

Ervaringen van deelnemers

De afgelopen bijeenkomsten hebben vooral bevestiging gegeven wat ik eigenlijk wel weet, maar waar ik nog onvoldoende naar leef en mee naar buiten treed. Ik begrijp beter waar mijn worstelingen soms vandaan komen. Ook de verhalen en terugkoppeling van andere deelnemers geeft inzichten over mezelf die verrijkend zijn. De opzet van de sessies vind ik prettig: uitleg van het getal van de maand, de meditatie, schrijfoefening en vragen om intuïtief te beantwoorden en de reading achteraf vind ik een fijne opzet. En het geeft stof tot nadenken.

De inhoud vind ik heel interessant en elke keer ontdek ik in de weken erna wat het met me doet. Het doet veel, op een subtiel niveau en niet altijd in woorden te vatten. Ik zie wel echt een hele ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Het contact in de groep is fijn, de sfeer is veilig en ik voel me vrij. De kennis over het medicijnwiel gaat op deze manier anders leven dan door een boek. Het is een fijne vorm van verandering stimuleren bij jezelf. Ik vond het fijn dat ik ook op de diepere lagen mezelf kon zijn.

Het jaartraject biedt inspiratie, inzichten & steun

 

Voor wie


Je wilt je verlangen realiseren en kan een liefdevolle stok achter de deur gebruiken. Het traject biedt structuur en support van mensen die ook hun verlangen willen realiseren. 

Je krijgt ook inzicht in je trauma en karma en leert daarmee om te gaan en dit te helen. 

Wat en wanneer


Elke maand een online sessie op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. We volgen de 12 getallen van het medicijnwiel, behorend bij die maand. Zo maken we de creatie cirkel rond. Bekijk hieronder de planning tot de zomer.

Planning Jaartraject 2024

Data kunnen in overleg met de deelnemers worden aangepast. Mocht je een keer niet kunnen, dan wordt een opname gemaakt. In de online omgeving vind je per maand een PDF met informatie over het getal van die maand en een eventuele opname.

 
1: Hartsverlangen 

Vrijdag 19 januari, 10.00 tot 13.00 uur 

EXTRA WORKSHOP Maak je mission board voor 2024:

Vrijdag 26 januari, 10.00 tot 13.00 live in Haarlem / 14.00 tot 17.00 online 

2: Verbinding 

Vrijdag 9 februari, 10.00 tot 13.00 uur

3: Communicatie

Vrijdag 8 maart, 10.00 tot 13.00 uur

4: Creativiteit en balans

Vrijdag 5 april, 10.00 tot 13.00 uur

5: Bouwen en spelen

Vrijdag 10 mei, 10.00 tot 13.00 uur

6: Helderheid en begrip

Vrijdag 7 juni, 10.00 tot 13.00 uur

 

Het jaartraject is voor jou als...


Je hebt interesse in de medicijnwiel numerologie. Je wil meer weten over de getallen in de praktijk en leren omgaan met de valkuilen in het proces van creëren. Verder herken je je hierin:

 
Je hebt een droom of hartsverlangen die je wil realiseren samen met gelijkgestemden.
Je wilt leren focussen en alle stappen zetten, zodat je jouw verlangen nu echt verwezenlijkt.
Je wil doen waarvoor je hier bent en je licht laten schijnen. Je bent er klaar voor!

Je hoeft het niet alleen te doen. De groep steunt je en je leert van elkaar. Je krijgt informatie en feedback van Lusanne. Het jaartraject biedt diepe inzichten die je praktisch kan toepassen.

Je leert het leven te scheppen dat je verlangt. 

Veelgestelde vragen

 

Wanneer start het jaartraject? Op welke dagen zijn de bijeenkomsten?

Vrijdag 19 januari van 10.00 tot 13.00 uur is de eerste online workshop. Alle bijeenkomsten zijn op een vrijdag.

Voor wie is het bedoeld?

Het jaartraject is er voor iedereen die een wens of verlangen wil realiseren en structuur en inspiratie kan gebruiken om met hun verlangen bezig te blijven.

Met welke vragen kun je meedoen? Moet ik een grote droom of ambitie hebben?

Een grote droom of kleine wens, alles is goed. Misschien wil je je eigen praktijk beginnen, een nieuwe baan of droomhuis vinden. Je verlangen kan ook zijn om meer tijd te maken voor jezelf, regelmatig te schrijven of om te leren focussen op wat echt belangrijk voor je is. 

Kan ik ook later instappen?

Je kunt in januari meedoen met Jouw intentie voor 2024. Daarna kun je kiezen of je instapt in het jaartraject. De tweede workshop van het jaartraject is vrijdag 9 februari. Het is de laatste kans om in te stappen.  

Wat als ik niet weet wat ik wil of verlang?

Dat ga je helder krijgen in de intentie workshops in januari. De meditatie en intuïtieve en creatieve werkvormen helpen je daarbij.

Moet je kennis hebben van het medicijnwiel?

Dat hoeft niet. Je leert gaandeweg over de getallen, die kennis deel ik elke maand met je. Wel is het handig als je van te voren jouw medicijnwiel uitrekent. Dat kun je doen met behulp van deze blog en deze gratis workshop

Wat zijn de kosten van het jaartraject?

Early bird prijs tot 1 december is € 995, bij betaling in 1 x. Je kunt ook betalen in 12 termijn van € 100. Als je ervoor kiest om eerst de losse workshops in januari te doen, Jouw intentie voor 2024, dan betaal je € 95 voor deze workshops. Mocht je daarna instappen, dan betaal je € 1.100 of 11 termijnen van € 100.

Wat krijg ik daarvoor?

Het jaartraject biedt kennis over het medicijnwiel en creatieprocessen, persoonlijke begeleiding bij jouw creatie en een structuur en stok achter de deur. Heel concreet krijg je elke maand een online workshop, met uitleg over creatieprocessen, intuïtieve werkvormen en een persoonlijke reading op je vraag, informatie over het getal van die maand en kennis en tools om het trauma op te lossen dat jou belemmert.

Maak jouw dromen werkelijkheid in 2024

Aanmelden jaartraject


De early bird prijs is € 995 (bij betaling in 1x). Na 1 januari betaal je € 1.195. Je kunt ook in termijnen betalen van € 100 per maand  (via automatische incasso). 
Na je aanmelding krijg je direct de factuur en later van Lusanne een bevestiging.