Workshop Je intentie voor 2024

 

Wat is jouw verlangen voor 2024?

Om bewust te creëren wat je graag wilt of waar je hart ligt, heb je een heldere en concrete intentie nodig. 

De maand januari is bij uitstek geschikt om je hartsverlangen en intentie te formuleren. Het is in de medicijnwiel numerologie de maand met het getal 1 en de eerste stap in het creatieproces.

Intentie workshop: focus op je hart

Je intentie bij stap 1 bepaalt wat je uiteindelijk in de wereld zet. Is dat bij stap 12 de manifestatie van je hartsverlangen? Of ben je onderweg afgedwaald, omdat je niet goed wist wat je wilde?

Wil je ervoor te zorgen dat je je aandacht en energie dit jaar richt op wat je aan het hart gaat, op wat echt belangrijk voor je is? 

Doe dan mee met mijn Verwoord, voel en verbeeld je intentie-workshops!

Verwoord, voel en verbeeld je intentie - workshops

Focus op wat echt belangrijk voor je is


Om je te helpen jouw intentie voor 2024 helder te maken, geef ik twee workshops. Een online workshop om je verlangen helder te krijgen en te voelen. En een -naar keuze live of online- workshop om je verlangen te verbeelden in een collage. 

De twee workshops horen bij elkaar en versterken elkaar. Op die manier begin je het jaar met een duidelijke idee, gevoel en beeld van wat belangrijk voor je is.

Twee workshops: waar en wanneer

Workshop 1: Een intentie workshop via zoom. Je kunt kiezen tussen vrijdag 19 januari of zaterdag 20 januari steeds van 10.00 tot 13.00 uur.

Workshop 2: Daarna ga je je intentie verbeelden in een collage in de vision board workshop. Opties: via Zoom op vrijdag 26 januari van 14.00 tot 17.00 uur of live in Haarlem zaterdag 27 januari van 10.00 tot 13.00 uur.

Je verlangens verbeelden is magisch


Lift mee op de energie van deze periode: neem tijd voor jezelf en keer naar binnen om je hartsverlangens te voelen en een intentie te verwoorden.

Als je dan een mission board maakt, creëer je de dingen die je verlangt. We doen eerst een meditatie om je te verbinden met de bron in je. Plaatjes die je intuïtief hebt opgeplakt, komen tot leven in de praktijk. Zo bijzonder!

Deze vorm van creatief bezig zijn verankert je in je leven en geeft een gevoel van betekenis. 

Het medicijnwiel geeft inzicht


Voor de intentie workshop heb je je medicijnwiel nodig. Heb je dat niet? Je kunt je getallen zelf uitrekenen met behulp van dit artikel. Of bekijk de gratis workshop Inzicht in jouw getallen. Aan de hand van je getallen kijk je wat je levensmissie is. Welk verlangen heb je om daar in 2024 vorm aan te geven? De workshop helpt je om dit helder te krijgen!

Ik maak jouw wiel ook en bereid me voor. In de workshop krijg je van mij een korte reading op je levensmissie, gave en harts-kwaliteit en hoe je die meer kunt leven. Ook vertel ik over het getal 1 en het belang van intentie als begin van elk creatieproces.  

Doe mee met de intentie workshops en begin 2024 bewust!

Workshops Jouw intentie voor 2024

 
Je krijgt twee workshops, een intentieworkshop een een collageworkshop! Er zijn opties wat betreft de data. Je kunt kiezen uit deze data:

Intentie workshop (online via zoom)

 • vrijdag 19 januari, van 10.00 tot 13.00 uur of (VOL)
 • zaterdag 20 januari van 10.00 tot 13.00 uur

Collage workshop (in Haarlem of online)

 • vrijdag 26 januari, van 10.00 tot 13.00 uur live in HOF20 in Haarlem (VOL) 
 • vrijdag 26 januari, live via zoom van 14.00 tot 17.00 uur
 • zaterdag 27 januari, van 10.00 tot 13.00 uur live in Haarlem
Bij het afrekenen kun je je voorkeuren aankruisen. Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de mail. Je krijgt kort van te voren de zoom link voor de online workshops.
 


Heb je vragen? Mail Lusanne.

Wat krijg je
 • Online intentie workshop 
 • Inzicht in jouw medicijnwiel
 • Persoonlijke reading op jouw missie en gave
 • Mission board workshop om je intentie te verbeelden
 • Meditaties om af te stemmen
 • Helderheid over je intentie en richting
 • Bewust creëren wat jij verlangt voor 2024

€ 95