Jouw creatie voor 2024


De zomer is een goede periode om terug te gaan naar je intentie van januari en te kijken wat nodig is of welke stappen te zetten zijn om je creatie in december tot afronding te kunnen brengen.

Er zijn workshops in juli en in augustus, elk met een eigen energie, waar we stilstaan bij de voortgang van jouw creatie voor 2024. 

In de workshop krijg je informatie over het getal en de energie van de maand en de betekenis, in relatie tot jouw intentie. We kijken waar je staat en wat je nodig hebt om verder te komen, we pakken je medicijnwiel erbij om te zien hoe jouw getallen hiermee samenhangen. Je krijgt een persoonlijke reading en kunt jouw vragen stellen. We doen een meditatie en schrijfoefening voor diepe inzichten van binnenuit.

Doe mee met de zomer workshop en creëer 2024 bewust!

Workshop om je creatie verder te brengen


Er zijn twee workshops, in juli en in augustus, om de voortgang te bespreken van jouw creatie. Deze zijn qua opzet gelijk maar qua inhoud anders, door de energie van de maand waarin de workshop plaatsvindt. Je kiest met welke je wilt meedoen, op basis van je behoefte en/of beschikbaarheid.

Juli, maand van levensenergie en magie. In juli mag je misschien meer energie in je intentie stoppen zodat je in de flow komt. Of is er iets nodig om energie van je creatie te krijgen! De workshop is vrijdag 19 juli, van 10.00 tot 13.00 uur

Augustus, de maand waarin er misschien iets doorbroken moet worden om verder te komen met jouw creatie. Of mogelijk moet er eerst iets kloppend gemaakt worden, voordat je je intentie straks tot afronding kan brengen. De workshop is vrijdag 16 augustus, van 10.00 tot 13.00 uur.

Je kunt kiezen welke workshop je wilt doen, bij het afrekenen kun je je voorkeur aankruisen. Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de mail. Je krijgt kort van te voren de zoom link.  

Wat krijg je
  • Online workshop via Zoom
  • Inzicht in de energie van de maand en de betekenis
  • Reading op je persoonlijke getallen in relatie tot je creatie
  • Inzicht in waar je staat en wat er nu nodig is
  • Weten welke stap te zetten
  • Motivatie en zin om je creatie af te ronden
  • Meditatie en intuïtieve schrijfoefening
  • Bewust creëren wat jij verlangt voor 2024

€ 75